Måtte dementere sin egen død

LEVER I BESTE VELGÅENDE: Ryktene om Jon Bon Jovis død i går viste seg å være falske og stjernen la selv ut dette bildet på Facebook og Twitter for å avkrefte den triste «nyheten». Faksimile fra Bon Jovis fanside på Facebook / Foto: Mel Evans (AP Photo)
LEVER I BESTE VELGÅENDE: Ryktene om Jon Bon Jovis død i går viste seg å være falske og stjernen la selv ut dette bildet på Facebook og Twitter for å avkrefte den triste «nyheten». Faksimile fra Bon Jovis fanside på Facebook / Foto: Mel Evans (AP Photo)

Jon Bon Jovi måtte ty til uvante metoder for å avvise ryktene om sin egen død.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Mandag ble fans av Jon Bon Jovi verden rundt skremt av ryktene om hans død.

I sosiale medier som Facebook og Twitter gikk de falske meldingene om at Bon Jovi-sjefen skulle være død etter hjertesvikt som en farsott. Det hele skjedde i en så stor grad at stjernen selv måtte gripe inn for å roe ned fansen.

I kjølvannet av rykteflommen la derfor Jon Bon Jovi, eller John Francis Bongiovi som er hans egentlige navn, ut et bilde av seg selv på bandets offisielle Twitter-konto og Facebook-fanside. På bildet poserer 49-åringen smilende foran et juletre der han holder frem et ark der han har skrevet «Himmelen ligner veldig på New Jersey» med gårsdagens dato.

Les også: Tjente best i 2010

«Ambulansepersonell fant ham bevissløs»

Ryktene oppsto først på nettstedet dailynewbloginternational.com, som publiserte en artikkel om at stjernen skulle være funnet livløs på et hotellrom i New Jersey og fraktet til et sykehus, men at livet ikke sto til å redde.

I den falske artikkelen sto det blant annet: «Rockstjernen Jon Bon Jovi ble erklært død i dag etter at ambulansepersonell fant ham bevisstløs på Empress Hotel i New Jersey. Førstehjelpssjef ved New Jersey brannkorps, Douglas Gray, fortalte The Times at ambulansen responderte på en nødtelefon fra hotellet. Hjelpemannskapet tok Bon Jovi til Jersey Shore Medical Center, og hundrevis av journalister samlet seg utenfor sykehuset i påvente av noe nytt om hans tilstand».

Les også: Pinlige misforståelser

Kinoaktuell

Den verdenskjente musikeren er også en anerkjent skuespiller og er for tiden aktuell i filmen «New Year’s Eve», som hadde norsk premiere 9. desember, der han blant annet spiller mot Sarah Jessica Parker, Michelle Pfeiffer, Robert De Niro og Halle Berry.

Med bandet Bon Jovi har han ifølge Wikipedia solgt mer enn 130 millioner plater på verdensbasis. Gruppens største hits inkluderer «Livin’ On A Prayer», «You Give Love A Bad Name» (begge 1986) og «It’s My Life» (2000). Gruppens foreløpig siste studioalbum «Lost Highway» kom ut i 2007. Bandet har spilt i Norge ved flere anledninger, og så sent som i juni fylte de Ullevaal stadion for andre gang på tre år.

Les flere nyheter her

Personvernpolicy