Feiret med å kjøpe ny bil og leilighet

92-millionersgevinst ga verdensrekord

92-millionersgevinst ga verdensrekord
92-millionersgevinst ga verdensrekord

Studenten fra Hordaland som vant 92,4 millioner kroner hos spilleselskapet Betsson.com har fått plass i Guinness World Record-boken for største online gevinst.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det har unggutten feiret med å kjøpe seg sin første bil og leilighet, men vil ellers leve så normalt som mulig.

- Jeg har ingen planer om større utskeielser og kommer til å ta ting litt med ro. Jeg har jo to og et halvt år igjen av studiene og planen er å fullføre de samt leve nøkternt og så normalt som mulig også i de kommende årene, sier studenten i 20-årene før storebroren hans skyter inn:

- Men han snakker om å kjøpe et nytt headset. Der er vi, ler storebroren og beviser at både bakkekontakten og humøren er behold i hos familien.

SJEKK ABC NYHETERS KALKULATOR: Så fort kan DU bli millionær

LES OGSÅ: Advarer mot Lotto-svindel

Oppgraderer Spotify-kontoen

- Ja, kanskje jeg kan skaffe Spotify Premium nå også, fortsetter en leende rekordvinner.

92-millionersvinneren poengterer ellers at det har vært noen travle uker etter rekordgevinstenhos Betsson.com natt til 23. september. Ellers har ting gått som normalt.

- Jeg har også hatt en hektisk eksamensperiode, men håper og tror at det gikk bra, sier unggutten, ifølge en pressemelding fra spilleselskapet.

Etter den store gevinsten i casinospillet Mega Fortune har rekordvinneren fått økonomisk rådgivning samt hjelp med andre praktiske ting av spilleselskapet.

- Jeg har blant annet vært på Malta og sett hvordan Betssongruppen jobber, så det har vært en veldig god oppfølging, sier studenten.

LES OGSÅ: Milliongevinst til tidligere hjemløs

Det nye Verdal

Vi treffer ham i Bergen en regnfull dag og fleiper med at Vestlandet har blitt det nye Verdal siden Betssongruppen har utbetalt jackpotter på nesten 150 millioner på under to år til Vestlandet.

- Kanskje været er forklaringen. Du ser jo selv at det ikke er så mye annet å gjøre enn å holde på inne med dataen når været er slik, sier rekordvinneren og peker ut på en stor hagleskur.

Lykke PC’n som innbrakte rekordgevinsten er erstattet med en ny, men i fremtiden ønsker rekordvinneren fred og ro.

- Det har vært mange henvendelser, fra både banker og media, men jeg har ingen planer om å stå i frem i media. Dette blir således det siste intervjuet om gevinsten og alle pengene, så håper jeg media og andre vil respektere det, sier Hordalendingen.

LES OGSÅ: Nordmann vant 92,4 millioner

Vil se Liverpool live

Under vår lange prat på et par timer, så kommer det frem noen små ting han kan tenke seg i høst, men det er ikke noen ekstraordinære sprell, verken økonomisk eller på andre måter for en mann i 20-årene.

- Jeg har fått sett Brann i cupfinalen, men har aldri sett Liverpool LIVE, så en tur til Anfield hadde så klart vært stort, sier rekordvinneren som slet med å sove hele den første uken etter rekordgevinsten.

Men som nå ikke har noen problemer med å fordøye drømmegevinsten på 92,4 millioner. Det meste en nordmann noensinne har vunnet i tipping/spill – og tidenes største gevinst noensinne online.

- Det er litt kult å ha den tittelen og å komme i Guinness rekordbok, avslutter den heldige vinneren.

Spilleselskapet Betsson liker også plassen i rekordboken.

LES OGSÅ: Slik ville vi brukt rikdommen

Vil skape vinnere

- Å motta en rekord for den største utbetalingen til en spiller er den beste måten å vise folk at du ikke bare kan vinne stort hos Betsson.com, men dette demonstrerer også det Betsson handler om. Vi passer på at spillerne våre blir belønnet når de vinner. Det er det som gjør at de fortsetter å spille hos oss, sier CEO, Henrik Persson, i Betsson.com.

Samtidig sier Huw Thomas, Head of Betsson.com, at Guinness World Records kom som et sjokk selv for han, men at han egentlig ikke burde blitt så overrasket:

- Betsson.com handler om å skape vinnere. Å bli tildelt en Guinness World Record for den største online utbetalingen i historien er en fantastisk måte å få frem at vi har de største jackpottene. Og allerede nå er jackpotten i samme spill over 35 millioner kroner, avslutter Huw Thomas.

LES OGSÅ: ABC Nyheters temaside om penger og økonomi

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden