Gutt knivstukket i gjengslagsmål på Oslo S

Slåsskamp på Oslo S lørdag kveld. En har blitt knivstukket. Foto: Fredrik Varfjell / Scanpix
Slåsskamp på Oslo S lørdag kveld. En har blitt knivstukket. Foto: Fredrik Varfjell / Scanpix

En gutt er kjørt til Ullevål sykehus med knivskader etter det som blir betegnet som et gjengslagsmål på Oslo Sentralstasjon lørdag kveld.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Mange personer skal ha vært involvert, og hendelsen foregikk på perronger og i skinnegangen, ifølge politiet. De har anholdt fire personer i alderen 15-22 år, som trolig blir siktet for slåssingen.

– En gutt i samme alder er fraktet til Ullevål sykehus med knivskader i mageregionen. Han ble trolig knivstukket utendørs, men hadde deretter tatt seg inn på Byporten kjøpesenter, hvor han ble funnet. Det er et visst omfang på skadene når man blir sendt til Ullevål, men jeg har ikke oversikt over tilstanden hans, sier operasjonsleder Even Jørstad i Oslo politidistrikt til NTB.

Politiet på stedet betegnet overfor TV 2 guttens skader som alvorlige. De involverte i slagsmålet løp i alle retninger etter knivepisoden. Politiet har snakket med en rekke vitner til hendelsen.

– Vi så slåsskampen direkte på skjermene våre her, men så ikke hva som skjedde i forkant, sier Jørstad.

Hendelsen skjedde rundt spor to og tre på Oslo Sentralstasjon ved 19.40-tiden lørdag. Jørstad sier at et tosifret antall personer var involvert, og politiet var lørdag kveld på jakt etter flere involverte.

Les flere nyheter

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden