Søket i Eigersund avsluttes for godt

Røde Kors, Norsk Folkehjelp, politi og andre frivillige har deltatt i søket etter de to mennene som ble tatt av en bølge under stormen «Berit» utenfor Egersund i Rogaland søndag. Nå er søket avsluttet for godt. Foto: Kent Skibstad (Scanpix)
Røde Kors, Norsk Folkehjelp, politi og andre frivillige har deltatt i søket etter de to mennene som ble tatt av en bølge under stormen «Berit» utenfor Egersund i Rogaland søndag. Nå er søket avsluttet for godt. Foto: Kent Skibstad (Scanpix)

Søket etter de to filmfolkene som ble feid på havet i Eigersund, ble fredag ettermiddag avsluttet for godt.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

– Det har blitt foretatt svært grundige søk både til lands og i sjøen. Det er besluttet at søket avsluttes for godt. Hvis det dukker opp nye opplysninger i saken, vil søket bli vurdert tatt opp igjen, opplyser politiet i Rogaland.

Les også: Vil etterforske Eigersund-drukning som arbeidsulykke

Det var full storm og bølger på opptil 20 meter da tre unge menn havnet i sjøen sør for Egersund søndag ettermiddag. De tre var tilknyttet et filmcrew som holdt på med innspilling av filmen «Skumringslandet». Bare fotografen Henning Høifødt klarte å redde seg til land.

Hele uka har det blitt lett etter de to savnede, Daniel Henriksbø (27) og Mats Bjarg (25), men uten resultat. Værforholdene har gjort leteaksjonen svært vanskelig, og det ble vurdert som for farlig å gjennomføre søk flere dager.

Les også: Nytt orkanvarsel for Nordvestlandet

Les flere nyheter

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden