Mann fløy om kapp med fly

Underlig syn over de sveitsiske alpene nylig.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

En mann med jetmotorer i ryggsekken fløy om kapp med jetfly over de sveistiske alpene nylig.


Yves Rossy, den sveitsiske oppfinneren og piloten kjent som Jetman, har nok en gang tatt på seg vingedrakten sin. Denne gangen har han fløyet i formasjon med to L-39C Albatrosjetfly fra Breitling Jet Team, verdens største profesjonelle sivile luftakrobatikkselskap.

Se også: Se, han flyr!

Hele begivenheten ble filmet. Videoen, som du kan se over, begynner med at Rossy klatrer ut av et helikopter med jetvingene på. Så fyrer han opp de fire jetmotorene som er festet til vingene, og legger seg i formasjon med Alabtrosflyene.

Les også: Rakettmann havnet i sjøen

Personvernpolicy