Kommentator mistet besinnelsen da Milan utlignet mot Barca

Milan-kommentatoren gikk igjen bananas da hans kjære AC Milan scoret i Mesterligaen. (Foto: YouTube.com)
Milan-kommentatoren gikk igjen bananas da hans kjære AC Milan scoret i Mesterligaen. (Foto: YouTube.com)
Artikkelen fortsetter under annonsen

Alt han klarte å si da Milan utlignet til 2-2 mot Barcelona onsdag kveld var: «Boa-Boa-Boa-Boa-Boa-Boa Teng-Teng-Teng-Teng-Teng-Teng».

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Men før Kevin Prince Boateng hadde scoret 2-2 hadde man sett tre mål i kampen allerede.

Barcelona tok ledelsen med 1-0 ganske tidlig i kampen, men vel 17 minutter ut i oppgjøret tok en svenske affære. 1-1 ble på lekker måte ekspedert inn av Zlatan Ibrahimovic´.

Kommentatoren skrek først bare «Gooooooool, gooooooool, Ibrahimovic´», med referanse til at svensken hadde utlignet hjemme på San Siro. Etter hvert hoppet han ut av setet og etter ytterligere guturale brøl fortsatte han å banke i bordet mens han fortsatte å skrike «Ibrahomovic´, Ibrahimovic´».

Og som om det kan betegnes som i-overkant-engasjert, så var det lite mot det som skjedde da Kevin Prince Boateng utlignet til 2-2 noen minutter ut i andre omgang.

«Boa-Boa-Boa-Boa-Boa-Boa Teng-Teng-Teng-Teng-Teng-Teng», skrek han som en hyllest til den tyskfødte ghaneseren. Han klarte knapt å holde seg på bena da han formidlet at de røde og sorte hadde påny hentet inn Barcas ledelse.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

Til sammenligning er entusiasmen for Barca-mål ditto liten. Noen skuldertrekk og lavmælte fraser er alt kommentatoren lirer av seg da de spanske gigantene puttet ballen bak Abbiati i Milan-målet.

Kommentatorens elskede AC Milan tapte til slutt kampen med 2-3 etter at Xavi for tredje gang i kampen sendte spanjolene i føringen - et forsprang Milan aldri klarte å hente inn igjen.

Se klippet under og se selv hva som skjer i studio da Milan scorer. Gledesutbruddene ved Milan-målene kommer henholdsvis 40 sekunder (1-1) og 2.04 (2-2) ut i klippet under.

Les flere nyheter her