Slapp lettere skadd fra kraftig frontkollisjon i Oslo

En 18 år gammel mann og en 41 år gammel kvinne slapp unna med lettere skader etter en frontkollisjon på Stovner fredag kveld.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Ulykken skjedde ved krysset Fossumveien og Tokeruddalen på Stovner, og to personer ble kjørt til Ullevål sykehus med det som ble betegnet som alvorlige skader. Én ble kjørt til Ahus, sier Tore Solberg, operasjonsleder i Oslo politidistrikt til NTB.

Ullevål sykehus melder at de to pasientene, en ung mann på 18 år og en 41 år gammel kvinne, begge slapp fra den kraftige frontkollisjonen med lettere skader. Politiet kan ikke si noe om årsaken til ulykken. Sent fredag kveld ba de derfor om tips fra vitner.

– Det var særdeles høy energi i denne kollisjonen, sier Sven Martin Ege i Oslo-politiet til Aftenpostens nettavis.

Les flere nyheter

Personvernpolicy