Meny

Ingen rekordutbetaling i Vikinglotto

Datasystemene til Norsk Tipping knelte onsdag. Illustrasjonsfoto: Scanpix.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Mange Vikinglotto-spillere som ikke fikk levert kupongen sin onsdag, er nok fornøyd med at det ikke ble noen rekordutbetaling etter kveldens trekning.

Med en premiepott på hele 119 millioner kroner var interessen så stor at datasystemene til Norsk Tipping knelte.

De tekniske problemene onsdag ettermiddag gjorde at kanskje så mange som flere tusen spillere ikke fikk levert inn sin kupong innen innleveringsfristen klokken 18.

Norsk Tipping bekrefter at problemene oppsto klokken 17.35, men har ingen fullstendig oversikt over hvor mange kunder som ble rammet av feilen og ikke fikk levert inn kupongen, verken hos kommisjonærene eller på nett, ettersom også Norsk Tippings nettsider har vært nede.

– Systemene våre skal være oppe til enhver tid, så dette er fryktelig leit. Vi kan ikke annet enn å beklage, sier konstituert kommunikasjonssjef Magne Vikøren i Norsk Tipping til VG Nett.

De som ikke fikk levert kupongen sin, kan imidlertid puste lettet ut. Lykketallet ble ikke trukket ut, og førstepremien ble dermed delt mellom seks spillere som fikk i overkant av 2,3 millioner kroner hver.Dermed er det ny sjanse neste onsdag med en total premiepott på rundt 125 millioner kroner.

Les flere nyheter

Populært