Meny

Jensen: Trist at Hagen reagerer på denne måten

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Partileder Siv Jensen sier at det er trist at Frp-veteranen Carl I. Hagen føler seg ydmyket etter an han ikke nådde opp som partiets representant i Den norske Nobelkomitè.

– Dette handler om at vårt sittende medlem i Nobelkomiteen, Inger Marie Ytterhorn, ønsket å fortsette. Denne saken ble behandlet i en helt ordinær, demokratisk prosess i vår stortingsgruppe, sier Frp-leder Siv Jensen til NTB.

Carl I. Hagen trakk seg fra vervet som Frps eldregeneral, og dermed også fra plassen i sentralstyret etter at stortingsgruppa forrige onsdag gjenvalgte Ytterhorn som medlem i Nobelkomiteen. Bare seks representanter støttet benkeforslaget om at Hagen skulle bli partiets nye representant, 25 stemte imot.

– Jeg syns det er trist at Carl I. Hagen reagerer på denne, men kan ikke gjøre annet enn å ta det til etterretning, sier Jensen.

Hun mener at Carl I. Hagen på ingen måte er blitt motarbeidet i partiorganisasjonen, og at partiet alltid har hatt god plass til partiveteranen.

Selv sier Hagen at han etter den behandling og ydmykelse han ble utsatt for fra partiledelsen, valgte å trekke seg som eldregeneral. Han legger ikke skjul på at han med «partiledelsen» inkluderer partileder Siv Jensen, sier Hagen til VG.

Les flere nyheter her

Populært