Meny

Dødsårsaken fortsatt uavklart:

– Jente (8) er obdusert

FUNNET DØD: En åtte år gammel jente ble mandag funnet død i sitt hjem på Sotra utenfor Bergen. Politiet rykket ut med store mannskaper, men det er foreløpig ikke kjent hva jenta døde av. Foto: Scanpix

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Den åtte år gamle jenta ble funnet død i sitt hjem på Sotra utenfor Bergen mandag. – Vi holder fortsatt alle muligheter åpne, sier politiet.

8-åringen ble funnet hjemme i leiligheten der hun bodde sammen med moren, og det var hun som fant datteren mandag. Tirsdag formiddag ble jenta obdusert, men politiet holder fortsatt alle muligheter åpne.

– Det er ikke fremkommet opplysninger som har brakt oss nærmere en konklusjon om dødsårsak. Politiet fortsetter derfor etterforskningen med full styrke, skriver lensmann Odd Dale i Sotra, Askøy og Øygarden i en pressemelding.

– Alle muligheter åpne

Den avdøde jenta mor ble avhørt sent i går kveld. Familien er ifølge politiet fra Øst-Europa, og språkproblemer gjorde at politiet måtte bruke tolk.

Moren blir nå ivaretatt av venner og kriseteam fra Sund kommune. Hun og datteren er ifølge politiet fra Øst-Europa. Familie i hjemlandet blir varslet av Kripos.

Fortsetter med avhør

– Politiet vil fortsette med avhør av personer som kjenner familien, samt naboer. Videre vil kriminalteknikerne fortsette med undersøkelse av leiligheten der avdøde ble funnet. Vi avventer også en foreløpig rapport fra rettmedisinerne, skriver lensmannen i en skriftlig redegjørelse klokken 11 tirsdag.

Han opplyser til BA.no at moren til jenta blir tatt hånd om av venner og kriseteam fra Sund kommune.

Politiet rykket ut med store mannskaper til Sund på Sotra mandag kveld. På det meste var 20 politifolk i arbeid, samt hunder. Et stort område er sperret av rundt huset der 8-åringen bodde. Der arbeidet politiet mandag kveld med å sikre spor.

Les flere nyheter

Populært