Meny

21-åring knivdrept i Finnmark

Politiet i Honningsvåg i Finnmark sperret søndag morgen av området rundt stedet hvor en 21 år gammel mann ble funnet knivdrept. Foto: Trond Trondsen (Scanpix)

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

En 21 år gammel mann fra Troms ble søndag morgen drept med kniv i Honningsvåg. En 24-åring er siktet for drapet.

Klokken 5.45 søndag fikk politiet melding om at 21 år gamle Simon Johan Jensen var knivstukket i et hus i Honningsvåg i Nordkapp kommune.

Politi rykket ut til stedet og fant en 21 år gammel mann livløs utenfor huset. Det ble forsøkt gjenopplivning, men livet sto ikke til å redde. Jensen, som var fra Balsfjord i Troms, ble erklært død på stedet.

Ifølge NRK skal det ha vært en privatfest i huset i forkant av hendelsen, men politiet ønsker ikke å bekrefte dette.

– Vi har satt i gang en etterforskning, men har ennå ikke hendelsesforløpet eller omstendigheter klart for oss, opplyser konstituert politimester Morten Daae i Vestfinnmark politidistrikt til NTB.

Politiet har pågrepet en 24 år gammel mann fra Nordkapp for drapet.

– Han er siktet for drap og blir fremstilt for varetektsfengsling mandag, opplyser konstituert politimester Morten Daae i Vestfinnmark politidistrikt til NTB.

– Vi skal sette i gang avhør av den siktede i løpet av søndag kveld, sier han.

I tillegg har politiet flere vitner som skal avhøres i saken. Kripos er på vei til Honningsvåg, men dårlig vær gjør at de trolig ikke vil være der før sent søndag.

– Vi har fått ekstra politimannskaper fra Alta og har foretatt arbeid med beviser i samråd med Kripos, sier Daae.

Les flere nyheter her

Populært