Meny

To alvorlig skadd i trafikkulykke i Sunnfjord

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

To personer er alvorlig skadd etter en trafikkulykke ved Erdalen i Førde i Sogn og Fjordane lørdag ettermiddag.

Politiet fikk melding om trafikkulykken på riksvei 5 utenfor Førde sentrum ved 17.30-tiden lørdag. De opplyser at tre biler har vært involvert, og at to av disse har frontkollidert.

– Bilen som kom fra Førde, har først hatt sideveis kontakt med den ene møtende bilen og så frontkollidert med den andre. Alle bilene er skadd såpass mye at dem ikke er kjørbart, sier operasjonsleder Nils Erik Eggen i Sogn og Fjordane politidistrikt til NTB.

Han forteller at flere personer er kjørt til sykehus og at minst to er skadd. Ved 20-tiden kunne AMK ved Førde sentralsjukehus opplyse at en mann i slutten av 70-årene er hardt skadd. Mannen vil flyttes til Haukeland universitetssjukehus lørdag kveld.

En kvinne i begynnelsen av 60-årene ble også skadd i ulykken. Skadeomfanget for kvinner er foreløpig uavklart, men tilstanden skal være alvorlig.

Et øyenvitne forteller til Firda at det var en bil med en eldre sjåfør som kjørte fra Førde og kom over i feil kjørefelt. Han skal ha vært alene i bilen. Det satt to personer i den andre bilen som var involvert i frontkollisjonen, mens det skal ha vært flere personer i den siste bilen.

Les flere nyheter her

Populært