Meny

Fagermo ville ikke hatt Messi i Odd Grenland

PÅ SPILLERJAKT: I et intervju med TV Telemark snakker Odd Grenland-trener Dag-Eilev Fagermo om hvem han ville hatt på laget om han kunne velge fra øverste hylle. Fagermo ville valgt en annen enn Barcelonas Lionel Messi (innfelt). Foto: Scanpix/AFP

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Passer ikke inn i vårt 4-3-3-system, sier Odd-sjefen.

I et lengre intervju med TV Telemark sier trener i Odd Grenland, Dag-Eilev Fagermo, at han ikke ville ha hatt verdens kanskje beste fotballspiller, Barcelonas argentinske juvel, Lionel Messi, på laget om han kunne velge.

- Messi er fantastisk, og kanskje den beste, men han passer jo ikke inn et 4-3-3-system, sier Fagermo.

Da er Fagermo imidlertid klokkeklar på hvem han ville hentet om han kunne velge fritt fra hele verden med milliarder i lommene

- Det er Cristiano Ronaldo. Ronaldo er verdens beste spiller i 4-3-3, fortsetter han overfor TV Telemark.

Det er lokalavisa TA.no som viser intervjuet Fagermo har med TV Telemark på sine sider.

Odd Grenland har hatt en strålende avslutning på sesongen med 22 av 24 mulige poeng hentet hjem til Skien. Når «Ronaldo-rusen» har lagt seg sier Fagermo at han tenker på nye spillere foran neste sesong, og at disse nok er å anse som mer realistisk med tanke på en underskrift for Odd Grenland.

- Vi trenger en spiss og kanskje en midtbanespiller. Vi tar gjerne Bentley, sier Odd-treneren. Det er en spiller vi kjenner og vet vil heve laget vårt, avslutter Fagermo.

Bentley spiller i dag for Brann, men var i skienklubben fra 2007 og ut sesongen 2010.

Les flere nyheter her

Populært