Jente knivstukket i Bergen

En 29 år gammel kvinne fikk lettere skader da hun fredag ettermiddag ble knivstukket i halsen på Danmarks plass i Bergen. En mann er pågrepet

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Politiet ble varslet om hendelsen klokken 17.23 fredag, og store styrker har lett etter gjerningsmannen.

Etter tips fra vitner slo politiet til på en adresse ikke langt fra åstedet for knivstikkingen og pågrep en mann i midten av 40-årene som de antar er gjerningsmannen.

Mannen er nå brakt til politistasjonen i Bergen for undersøkelser og skal senere avhøres. Samtidig blir flere vitner i saken avhørt.

Kriminalteknisk seksjon er på åstedet og foretar undersøkelser.

Ifølge politiets innsatsleder på stedet, Frank Listøl, måtte politiet bryte seg inn i leiligheten til mannen, som nektet å komme ut.

– Vi fant ham ved hjelp av vitner. Et vitne hadde fulgt ham til døren. Det var også vitner til selve knivstikkingen, sier Listøl til BA.no.

Kvinnen fikk en kniv stukket inn i halsen. Dette er en alvorlig sak. Vi bevæpnet oss, for vi visste ikke hva vi sto overfor, sier Listøl videre.

En nabo sier at politiet forhandlet med mannen for å få ham til å overgi seg. Mannen skal ha ropt og skreket da han til slutt ble lagt i bakken. Ifølge politiet skjedde pågripelsen uten dramatikk.

Kvinnen er kjørt i ambulanse til akuttmottaket ved Haukeland universitetssjukehus. Ifølge sykehuset er kvinnen lettere skadd.

Naboer på stedet fortalte til BA.no at de hørte høye skrik etter knivstikkingen, som skal ha skjedd i nærheten av et gangfelt.Ifølge bt.no kom kvinnen syklende og ble overfalt av en mann bakfra.

Les flere nyheter

Personvernpolicy