Meny

Regjeringen hadde avslutning for Knut Storberget

Kristin Halvorsen skriver: 12.30 Knut holder en personlig og politisk tale til Jens og oss andre - og jeg takker for godt samarbeid på vegne av SV.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Se Kristin Halvorsens bilder fra talene og klemmene.

Kristin Halvorsen publiserte i dag en rekke bilder fra avslutningen regjeringskameratene hadde for Knut Storberget på sin Facebook-side.

Les også: Knut Storberget går av

Her beskriver hun en rørende avskjed:

«Jens holder en personlig og rørende tale til Knut», skriver hun.

Bildene er tatt under dagens møte på Slottet og i regjeringens representasjonsbolig i Parkveien.

Kilder opplyser til ABC Nyheter at Storberget over et lengre tidsrom har hatt et ønske om å fratre statsrådposten. Dette skyldes det høye arbeidspresset og kraftige mediepresset. Men også ønsket om å se mer til familien kan ha vært avgjørende.

Kristin Halvorsen skriver: «Knut omkranset av Anne Grete og Tora får lunsj og gleder seg til helga og fire "damer" han har hjemme som han gjerne vil ha mer tid sammen med;-)»Kristin Halvorsen skriver: «Knut omkranset av Anne Grete og Tora får lunsj og gleder seg til helga og fire "damer" han har hjemme som han gjerne vil ha mer tid sammen med;-)»


«Knut omkranset av Anne Grete og Tora får lunsj og gleder seg til helga og fire "damer" han har hjemme som han gjerne vil ha mer tid sammen med;-)», skriver Halvorsen med referanser til Storbergets kone og tre døtre.

Det er 7.729 mennesker som følger Kristin Halvorsen på Facebook, mens på Twitter, der hun også legger ut alle Facebook-oppdateringene, er det over 16.000 som følger henne.

Les også:

Opposisjonen har forståelse for at Knut Storberget går av

- Du har ikke fått det til, Storberget

Les flere nyheter her

Populært