Meny

Rapper døde brått

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Den amerikanske rapperen Heavy D døde etter at han kollapset utenfor sitt eget hjem tirsdag.

Dwight Arrington Meyers, som er Heavy Ds egentlige navn, ble verdenskjent på 90-tallet med bandet Heavy D & The Boyz. Gruppen hadde en stor hit med «Now That We Found Love».

Heavy D ble funnet liggende på fortauet utenfor sitt eget hjem i Beverly Hills, men var ved bevissthet da han ble funnet, men hadde på dette tidspunktet problemer med å puste, melder nyhetsbyrået Reuters.

Den kjente hiphop-artisten ble raskt fraktet til nærmeste sykehus, men livet sto ikke til å redde, bekrefter politiet i Beverly hills til nyhetsbyrået.

Politiet skal ikke ha noen mistanke om at det har skjedd noe kriminelt i forhold til det plutselige dødsfallet. Likevel vil ikke dødsårsaken kunne fastslås før etter en obduksjon.

Så sent som i oktober sto Heavy D på scenen under BET Hip Hop Awards. Rapperen er også kjent som skuespiller, og han har blant annet hatt en rolle i TV-serien «Boston Public», samt spilt i filmene «Siderhusreglene» og «Big Trouble».

Heavy D, som har sin opprinnelse på Jamaica, har vokst opp i New York. Han har de siste rene hatt sin base i California.

Rapperen ble 44 år gammel.

Les flere nyheter her

Populært