Meny

Også RBK ville snyte Nancy

Også Rosenborg skal ha vært villig til å inngå en tvilsom avtale for å sikre seg Veigar Pall Gunnarsson, ifølge TV 2. (Foto: Gorm Kallestad, SCANPIX)

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Også Rosenborg var villig til å inngå en avtale med Stabæk som ville snytt franske Nancy for penger, ifølge TV 2.

En e-post TV 2 har fått tilgang til viser at Rosenborg ga Stabæk følgende pakketilbud: 1 million kroner for Veigar Páll Gunnarsson og hele 4,25 millioner kroner for Johan Andersson, med kontrakt som går ut ved sesongslutt.

– På ett tidspunkt i prosessen med Stabæk var vi på de beløpene der, innrømmer RBKs sportslige leder Erik Hoftun overfor kanalen.

Dette var nesten samtidig med at Vålerenga kom med budet som sikret at Gunnarsson havnet i osloklubben. Det var 1 million kroner for den islandske stjernen, samt 4 millioner kroner for en opsjon på unggutten Herman Stengel.

Med denne fordelingen fikk Nancy bare 500.000 kroner som del av overgangssummen for Gunnarsson, i stedet for 2,5 millioner kroner.

Overgangen har ført til disiplinærsak mot Stabæk og Vålerenga, og påtalenemnda har innstilt på store bøter til klubbene og tap av rett til å ha tillitsverv innen fotballen på involverte ledere i klubbene.

Les også: Stabæk og Vålerenga anmeldt

Les flere nyheter her

Populært