Meny

Jakter bevæpnet 21-åring

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Politiet har i hele natt jaktet på en bevæpnet mann i Tveit utenfor Kristiansand.

Politiet gjennomførte tirsdag kveld en væpnet aksjon i Tveit ved Kristiansand på jakt etter en 21 år gammel mann som mandag for en uke siden rømte fra arresten på politihuset i Kristiansand.

Onsdag morgen er mannen fortsatt ikke funnet.

– Det pågår fortsatt en omfattende væpnet politiaksjon i Tveit, fortalte stabssjef Bård Austad, som er leder operasjonssentralen ved Agder politidistrikt til Fædrelandsvennens nettutgave fvn.no i femtiden onsdag morgen.

Beredskapstroppen fra Oslo kom til Kristiansand klokken to natt til onsdag for  bistå Agder-politiet i jakten på mannen.

Austad fortalte sent tirsdag kveld til fvn.no at store styrker var satt inn jakten på mannen, som politiet anser som for å være farlig.

- Vi anser mannen som farlig i en konfrontasjon med politiet. Det har vært kontakt mellom politiet og den etterlyste 21-åringen, men han er på flukt i området og er ikke pågrepet, forsetter Austad overfor lokalavisen.

- Vi anser mannen som farlig i en konfrontasjon med politiet. Det har vært kontakt mellom politiet og den etterlyste 21-åringen, men han er på flukt i området og er ikke pågrepet.

Den etterlyste mannen harifølge fvn.no en fortid med mye voldskriminalitet, og mye bruk av skytevåpen.

Da han ble pågrepet for en drøy uke siden ble det beslaglagt et våpen. Han betegnes som farlig og ustabil.

Men selv om politet frykter mannen dersom han kommer i konflikt med poltiet mener man at beboerne i området er trygge.


Vis større kart
Populært