Meny

Tom Nordlie ferdig i Kongsvinger

Tom Nordlie er ferdig i Kongsvinger. Han kunne ikke leve videre med klubbens økonomiske rammer og for lave ambisjoner. (Foto: Scanpix)

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Tom Nordlie er ferdig i Kongsvinger. Han kunne ikke leve videre med klubbens økonomiske rammer og for lave ambisjoner.

Det melder melder TV 2 tirsdag ettermiddag.

– Klubben er opptatt av å redusere kostnader fra 13, 5 til 11 millioner kroner, mens jeg mener det burde vært riktig å øke budsjettrammene til 15 millioner kroner i 2012, sier Nordlie til TV 2.

Den kontroversielle treneren var innstilt på å fortsette i Kongsvinger, men han hadde et krav om at klubben måtte øke ambisjonene sine.

– Det var ikke rare avstanden mellom lønnskravet mitt og tilbudet deres, men det er et stort gap mellom mine og deres ambisjoner, forklarer Nordlie til TV 2. Han takker dermed for seg etter å ha sikret ny 1. divisjonskontrakt for klubben og ledet laget til sju seirer og to uavgjorte kamper på de siste ni kampene.

Styreleder i KIL, Kari Andreassen, bekrefter at forhandlingene med Nordlie er avsluttett. Hun er klar på at styret også ønsket et høyere ambisjonsnivå, men at det i dag ikke er forsvarlig.

– Vi i styret kunne jo aller helst ønsket å brukt like mye penger som Nordlie vil, men vi har vurdert det slik at markedet ikke er der nå. Vi ville altså ikke ta den risikoen.

Les også. - Kongsvinger er teknisk konkurs

Nå har Tom Nordlie vendt tilbake til sin sivile jobb og påstår han har det fint. Foreløpig kommer han til å avvente situasjonen for å se om det dukker opp noe spennende.

Les flere nyheter her

Populært