Meny

- Doper turister med puppe-gift

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Rykter om en kriminell «brystvorte-gjeng» kan svekke turismen i Thailand.

Politiet og myndighetene i Thailand frykter at avisrapporter om en kriminell brystvorte-gjeng, kan føre til turistsvikt i ferieparadiset Phuket.

En kinesisk avis har rapportert at menn fra Singapore skal ha blitt dopet av «knockout-dråper» smurt ut over kvinnelige brystvorter.

Menn skal ha havnet i bevisstløs tilstand etter å ha smakt på brystvortene. Deretter skal de ha blitt ranet, ifølge avisrapporten.  Ifølge avisen Phuket Gazette skal andre medier og internettsteder ha bragt tilsvarende rapporter om brystvorte-ran både i Phuket og Pattaya.

Les også: Hore ble plutselig et esel

Politiet aviser misbruk

Politiet i Phuket slår imidlertid kategorisk fast at de ikke har kjennskap til slik virksomhet.

- Jeg har ikke mottatt noen rapporter om vorte-gjenger i Phuket. Vi hadde en sak i forrige uke hvor kvinner ble arrestert for å ha hatt dop i drinkene til turister, for så å rane dem. Men så langt har vi ikke mottatt noen rapporter om menn som er blitt misbrukt av kvinner som har smurt inn brystvortene med stoff, sier sjefen for privinspolitiet i Phuket, Pekad Tantipong, til avisen.

Les også: Dette risikerer utro menn

Bekymret for at turistene uteblir

Regiondirektøren for turistmyndighetene i Phuket, Bangonrat Shinaprayoon, er bekymret for konsekvensene slike rapporter kan få for turistindustrien i Phuket.

- Vi har ikke mottatt noen klager på at slikt skjer, men ifølge en melding på en utenlandsk webside, skal en brystvorte-gjeng være tilbake i Phuket. Deres ofre skal være kinesiske og andre øst-asiatiske turister, sier hun til Gazette.

- Hvis dette skjer i Phuket, så vil det påvirke Phukets rykte som turistdestinasjon. Alle påstander om slike «brystvorte-gjenger» må etterforskes, sier Bangonrat.

Bare i løpet av årets seks første måneder besøkte 150.000 kinesere Phuket.

Les også: Ti overraskende sex-statistikker

Les flere nyheter

Populært