Meny

Brannmann skadd da han falt ned fra brennende tak

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

En brannmann ble lettere skadd da han tirsdag morgen falt ned fra et brennende hustak i Tønsberg.

Klokken var 4.03 da politiet ble varslet om brannen.

– Da politiet kom til stedet viste det seg at det brant i en bil og at brannen hadde spredt seg til et garasjeanlegg. Sju personer ble evakuert fra et bolighus på grunn av fare for spredning, opplyser operasjonsleder Anne S. Meyer i Vestfold politidistrikt.

Brannen hadde spredt seg til taket på eneboligen og inn på loftet da brannmannskapene ankom stedet. Røykdykkere gikk inn i boligen, samtidig som de også inntok taket for å hamle opp med flammene der. Det var under dette arbeidet at en brannmann falt ned og ble sendt til sykehus med lettere skader klokken 4.45, skriver Aftenposten.no.

Det var tirsdag morgen for tidlig å si noe om brannårsaken.

Les flere nyheter

Populært