Meny

Slik blir søndagsværet

Slik blir søndagsværet

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Sjekk værvarselet nedenfor.

Det østafjelske og fjelltraktene i Sør-Norge

Gjelder fra lørdag 5. november kl. 18 til søndag 6. november kl. 24


Temperaturutsikter

Østafjells og fjellet i Sør-Norge

Fortsatt mildt, men fra søndag kveld lavere temperatur med frost i innlandet og i fjellet.

Værvarsel som gjelder til søndag 6. november kl. 24

Skagerrak

Østlig opp i frisk bris, 10 m/s, liten kuling, 12, nær land i Ytre Oslofjord. Stort sett oppholdsvær. Moderat sikt. Søndag østlig bris, senere nordøstlig. Litt regn i vest først på dagen, for øvrig stort sett oppholdsvær. Moderat til god sikt.

Bølgehøyde: Omkring 1 m.

Fjellet i Sør-Norge

Sørøstlig bris, opp i frisk bris i høyfjellet. Litt yr og regn, vesentlig i vest. Lokal tåke. Søndag skiftende bris. Noe regn, etter hvert sludd eller snø i høyfjellet. Utover ettermiddagen lettere vær. Lokal tåke.

Østlandet

Skiftende bris, på kysten nordøstlig. Skyet, litt regn av og til, søndag vesentlig vest og nord for Mjøsa. Utover søndag ettermiddag gradvis lettere skydekke og stort sett oppholdsvær. Lokal tåke i hele perioden.

Les også: Tur i helgen? La veien være målet

Telemark

Skiftende bris, på kysten nordøstlig. Skyet, litt regn, søndag vesentlig i vestlige områder. Utover søndag ettermiddag gradvis lettere skydekke og oppholdsvær. Lokal tåke i hele perioden.

Agder

Østlig bris, på kysten opp i frisk bris, vest for Oksøy av og til liten kuling. Skyet, litt regn, vesentlig i indre strøk. Søndag nordøstlig bris, opp i frisk bris på kysten. Litt regn eller yr. Utover ettermiddagen skiftende bris. Gradvis lettere skydekke og oppholdsvær, men lokal tåke.

Sjekk varværselet der du bor

Vestlandet og Trøndelag

Rogaland:

Sørøst frisk bris 10 m/s utsatte steder, periodevis liten kuling 12 i sør. Fra i natt skiftende bris. Regn. Fra sent søndag ettermiddag nordlig eller skiftende bris. Oppholdsvær, etter hvert lettere skydekke.

Hordaland:

Skiftende bris, sørlig periodevis frisk bris 10 m/s på kysten. Regn. Fra søndag ettermiddag skiftende bris, nordlig bris på kysten. Etter hvert oppholdsvær og lettere skydekke.

Sogn og Fjordane:

Sørlig frisk bris 10 m/s på kysten, ved Stad sørvest liten kuling 12. Fra i natt skiftende bris. Regn. Søndag ettermiddag sørvestlig bris, økende til sørvest liten kuling 12 ved Stad, om kvelden sørlig frisk bris 10 på kysten. Oppholdsvær, etter hvert lettere skydekke.

Møre og Romsdal:

Sørøst frisk bris 10 m/s utsatte steder. Litt regn på Sunnmøre og i ytre strøk, ellers stort sett oppholdsvær. Fra i natt sørvestlig opp frisk bris 10. Regn i hele fylket. Fra søndag ettermiddag skiftende bris, om kvelden økende til sørvest frisk bris 10 på kysten, liten kuling 12 på Sunnmøre. Oppholdsvær og etter hvert lettere skydekke.

Trøndelag:

Sørøst frisk bris 10 utsatte steder. Skyet eller delvis skyet, oppholdsvær. Fra i natt sørlig frisk bris 10. Etter hvert litt regn av og til. Søndag formiddag sørvestlig opp i frisk bris 10, om kvelden dreiende sørlig. Regn. Fra om ettermiddagen oppholdsvær og etter hvert lettere skydekke.

Vestlandet og Trøndelag:

Søndag ventes lavere temperatur, særlig fra utpå ettermiddagen.

Værvarsel for Nord-Norge og Spitsbergen

Nord-Norge

Litt stigende temperatur på Vidda og i Øst-Finnmark, ellers stort sett uendret temperaturforhold.

Spitsbergen

Mildt.

Nordland

Minking til sørlig bris, opptil liten kuling 12 m/s utsatte steder, søndag formiddag dreiende sørvestlig. Søndag kveld sørvestlig liten kuling 12, i nord stiv kuling 15. Litt regn, fra seint søndag ettermiddag oppholdsvær.

Troms

Sørlig bris, stiv kuling 15 utsatte steder. Litt regn, vesentlig i ytre strøk. Søndag sørlig frisk bris 10 utsatte steder, om kvelden sørvestlig liten kuling 12 på kysten. Forbigående regn om ettermiddagen.

Kyst- og fjordstrøkene i Vest-Finnmark

Sørlig stiv kuling 15 utsatte steder, etter hvert minking til sørvestlig liten kuling 12 utsatte steder. Skyet eller delvis skyet oppholdsvær, søndag perioder med regn.

Finnmarksvidda

Sørvestlig bris, av og til frisk bris 10 utsatte steder. Litt regn, søndag kveld oppholdsvær.

Kyst- og fjordstrøkene i Øst-Finnmark

Sørlig stiv kuling 15 utsatte steder, periodevis liten storm 22 på kysten mellom Slettnes og Vardø. Seint i kveld minking til sørvestlig liten kuling 12 utsatte steder. Litt regn av og til.

Spitsbergen

Sørlig frisk bris 10 utsatte steder, i nord stiv kuling 15. Litt regn i nord, ellers skyet oppholdsvær. Søndag sørvestlig liten kuling 12 utsatte steder, nord for Isfjorden stiv kuling 15. Regn, sludd i nord. Mest nedbør i nordlige og vestlige områder.

Nordenskiöld Land på Spitsbergen

Sørlig frisk bris 10 utsatte steder. Stort sett skyet oppholdsvær. Søndag sørvestlig periodevis liten kuling 12 m/s. Litt regn.


Les flere nyheter

Populært