Meny

Åpningsrennene på Beitostølen avlyst

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Onsdag ettermiddag kom den endelige beskjeden om at åpningsrennene i langrenn og skiskyting på Beitostølen avlyses fra 11. – 13. november.

Avgjørelsen ble gjort i et jurymøte på Beitostølen onsdag ettermiddag.

Dette var dessverre en grei avgjørelse. Sånn som værmeldingen er de neste dagene vil det være en umulig oppgave å gå på ski her om en drøy uke, opplyser arrangementssjef i Norges Skiforbund, Terje Lund.

Selv om mulighetene fortsatt er til stede for verdenscup i langrenn på Beitostølen helgen 19.-20. desember, må det brått et værskifte til om også disse rennene kommer til å gå som planlagt. En avgjørelse rundt verdenscuphelgen vil bli gjort i løpet av en uke.

De neste dagene vil det riktignok bli jobbet på spreng for å få kjørt om skiløyper oppe på cirka 1400 meters høyde på Valdresflya. Her kan det bli aktuelt at landslag og team kommer til å trene neste uke.

Les flere nyheter

Populært