Meny

Ba om 1 burger – fikk 150

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Å kjøpe hamburgere i Riga i Latvia kan by på problemer.

Det fikk nylig en mann fra Alta erfare da han bestilte noe så uskyldig som en 150 grams cheeseburger på McDonalds i byen.

Problemet var at han bestilte nettopp det – på engelsk. Han la ikke merke til at den kostet 1.100 kroner, og sjekket først kvitteringen da betjeningen begynte å bære ut flere brett med burgere.

Les også: Refser toppklubber for burgeravtale

– Jeg spurte hva dette skulle bety. Da minnet de meg på at jeg hadde bestilt 150 burgere, forteller han til Altaposten.no.

At betjeningen ikke reagerte, har tydeligvis mannen i 40-årene forståelse for.

Les også: Kunder ville ha burger og kaffe under ran

– Jeg så jo at de ble litt stuss og pratet seg imellom, men bestillingen ble tastet inn og jeg trakk kortet. Jeg tenkte ikke mer over det før jeg satt ved bordet med burger, cola og pommes frites, og så at de kom bærende med et par brett fylt med burgere. Da fikk vi oppklart misforståelsen, men det var for sent å annullere bestillingen. De sa det var min feil.

Hver burger kostet i overkant av sju kroner. En lignende bestilling i Norge hadde kostet minst fire ganger så mye.

Les også: Medvedev spiste burger med Obama

– Jeg fikk åtte burgere før de stoppet, men spiste bare en. Da var jeg mett, forklarer mannen som tar det hele med godt humør.

Da delegasjonen fra Alta-bedriften som burgerkunden var på tur med, satte seg på bussen med kurs for flyplassen, tok han ordet.

Les også: McDonald's: - Ikke usunt

– Jeg ga beskjed om at «vi stopper på McDonalds og spiser lunsj, jeg spanderer». Man må jo skøye litt. Jeg har fått mye tyn, men tåler det, sier han.

Les flere nyheter

Populært