Meny

JK. Rowling: - Jeg tenkte på å drepe Ronny

J.K Rowling (til venstre) vurderte å ta livet av rollefiguren til skuespiller Rupert Grint (høyre)(Foto: Scanpix).

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Harry Potter-forfatteren innrømmer at hun vurderte på å drepe Harrys bestevenn.

Forfatter av bøkene om Harry Potter, J.K. Rowling, innrømmer at hun en tid var så ulykkelig at hun vurderte å ta livet av Harrys bestevenn Ronny Wiltersen i Harry Potter-serien, skriver britiske The Telegraph.

Hun skal aldri ha vurdert å drepe en av hovedpersonene før hun var midtveis i serien.

- Morsomt nok planla jeg helt fra begynnelsen at ingen av dem skulle dø, sier hun.

Så skjedde det noe med forfatterens innstilling.

Se også: Harry Potter gjennom 10 år

- Omtrent midtveis, noe jeg synes er en refleksjon av det faktum at jeg ikke var på et veldig lykkelig sted, begynte jeg å tenke på at jeg kanskje kunne kvitte meg med en av dem, sier suksessforfatteren.

- Det var ren trass, men jeg tror at jeg absolutt midt i mitt hjerte av hjerter, selv om jeg seriøst vurderte å drepe Ronny, ikke ville ha gjort det, forklarer hun.

J.K. Rowling innrømmer at det er en lettelse for henne å kunne fortelle om hvordan prosessen rundt det å skrive bøkene har vært.

Les flere nyheter fra ABC Nyheter

Populært