Meny

Rihanna rakk Norge – avlyste i Sverige

Publikum i Malmö går glipp av verdensstjernen Rihanna, som e rinnlagt på sykehus på grunn av influensa. Foto: Camilla Akrans (Universal Music Group)

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Rihanna-fansen i Malmö måtte snu i døra. Hun ble syk og måtte avlyse konserten.

Tirsdag var det fortsatt uklart om superstjernen blir i stand til å spille i Globen i Stockholm tirsdag kveld.

Knapt en time før Rihanna skulle inn på scenen og møte et fullsatt Malmö Arena mandagskvelden, ble hun altså nødt til å avlyse.

Den amerikanske verdensstjernen følte seg dårlig på kvelden og ble undersøkt av leger som konstaterte at hun var rammet av en infeksjon, kombinert med utmattelse.

Dermed måtte 12.000 skuffede fans vende nesen hjem mens Rihanna tvitret en unnskyldning fra sykesengen: «Unnskyld Malmö», skrev hun og la ut et bilde av armen sin med et drypp med intravenøs næring. Hun sier også i en meddelelse ifølge nettstedet US Weekly:

– Jeg ber om unnskyldning til alle som skulle se showet mitt i Malmö. Jeg så svært fram til å opptre for dere.

Les også: Rihanna-show stoppet av brann

Ny dato

Konsertarrangøren Live Nation leter etter en ny dato for Malmö-konserten, slik at fansen kan få gjort bruk av billettene sine.

Men tirsdag morgen var det altså fortsatt uklart om hun blir i stand til å gjennomføre sine to utsolgte konserter i Globen i Stockholm på tirsdag og onsdag.

– Enn så lenge er konsertene på plakaten. Rihanna skal fly til Stockholm i løpet av formiddagen, og så får vi se hvordan hun har det. Vi kan ha en beskjed klar i løpet av lunsjtider, og vi kan ha en beskjed klar klokka seks i kveld, sier Kristofer Åkesson til TT Spektra. Han er konsertarrangøren Live Nations presseansvarlig i Sverige.

Rihanna slapp albumet «Loud» i fjor. Den 21. november kommer albumet «Talk That Talk».

Søndag opptrådte hun med fullt sceneshow i Oslo Spektrum.

Les også: - Produktplassering ødelegger musikken


Les flere nyheter her

Populært