– Mann fra Bergen drept i Pakistan

Norsk politi undersøker opplysninger om at en mann som er bosatt i Bergen, er blitt drept i Pakistan.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Politiet ble i helgen kontaktet av mannens familie. Politiadvokat Erik Johnstad bekrefter overfor NRK at de jobber med en mulig drapssak.

– Vi fikk en melding fra familiemedlemmer av en mann bosatt i Bergen. De fortalte at han var drept i Pakistan. Vi har nå varslet både Kripos og Utenriksdepartementet om saken, og vil sammen med dem jobbe med å få bekreftet dette, sier Jonstad.

Foreløpig har norske myndigheter ikke fått bekreftet opplysningene. Jonstad sier politiet ikke har noen grunn til å tvile på familien.

Politiet vet ikke når eller hvor drapet skal ha skjedd. De kan heller ikke opplyse om mannens alder eller statsborgerskap.

– Foreløpig kan vi si lite om denne mannen. Det skal være en person bosatt i Bergen, og som har familie her, sier Johnstad.

BT skriver på sine sider at mannen var en familiefar, men ingenting om hvor gamle de er eller hvor mange barn de drepte har.

Utenriksdepartementet (UD) jobbet søndag med å undersøke opplysningene. De vil mandag ta kontakt med ambassaden i Pakistan.

Les flere nyheter her

Personvernpolicy