Elg i trekantdrama

Tre elger lot seg ikke affisere at de hadde tilskuere da de valgte å kjøre en real «trekant» i det lille tettstedet Lindome i Sverige onsdag morgen (Foto: Peter Lundgren)
Tre elger lot seg ikke affisere at de hadde tilskuere da de valgte å kjøre en real «trekant» i det lille tettstedet Lindome i Sverige onsdag morgen (Foto: Peter Lundgren)

Svenske Peter Lundgren fikk seg tidenes latter da han tittet ut av vinduet onsdag morgen.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Onsdag morgen denne uken observerte svenske Peter Lundgren fra det lille tettstedet Lindome, ikke langt fra Göteborg, et underlig skue.

I hagen hans var det nemlig tre elger som etter å ha forsynt seg av epler fra et tre tok seg tid til å kose seg litt ekstra.

De tre elgene hadde en real «trekant» midt foran øynene på den sjokkerte tilskueren.

Les også: Elg angrep kvinne i motbakkeløp

- Jeg hadde stått og sett litt på elgene en stund, og de gikk først bare rundt og spiste av eplene som lå på gresset. Jeg tok noen bilder av dem, men var på vei til å legge fra meg kameraet da det hele begynte.

- Men da jeg skjønte hva som var i ferd med å skje fant jeg kameraet lynraskt frem igjen. Bildene taler vel mest for seg selv så det er vel unødvendig å si noe om hva jeg tenkte da jeg tok bildene, sier Lundgren lett humrende til ABC Nyheter.

Lundgren sier det ofte er elger i hagen hans, men at han aldri før har opplevd noe lignende.

- Nei, det er første gang jeg ser noe som dette, sier han videre.

Les også: Stolt dansk jeger stopper ut albinoelgen Albin

Selv om de tre elgene denne gangen var mest opptatt av sitt sier Lundgren at han i en lengre periode har tenkt på å be myndighetene i området om å skyte noen av dyrene som holder til i området.

- Det har vært noen episoder som har vært det jeg vil beskrive som ubehagelig. Det er både skoler og barnehager i området, og noen av elgkuene kan bli agressive dersom de har med seg kalver.

Se også: Her henger skogens kong(l)e

Les flere nyheter

Personvernpolicy