Minst fire drept i voldshandlinger i Nigeria

Minst fire mennesker er drept i nye voldshandlinger nord i Nigeria. Den islamistiske bevegelsen Boko Haram har tatt på seg skylden for ett av de dødelige angrepene, opplyser lokale tjenestemenn.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

En politimann og en handelsmann ble drept da væpnede menn angrep et marked i landsbyen Katari i distriktet Kagarko søndag kveld. Dagen før mistet en annen politimann og en sikkerhetsvakt livet da ranere gikk til aksjon mot to banker i byen Saminaka.

Boko Haram har fått skylden for en rekke bombeeksplosjoner og skyteepisoder, de fleste av dem i det nordøstlige Nigeria. Men bevegelsen hevder at den også sto bak bombeangrepet mot FNs hovedkvarter i hovedstaden Abuja i august, der minst 24 mennesker mistet livet.

Les flere nyheter her

Personvernpolicy