Her blir «romvesenet» fanget på film

To britiske turister har foreviget det som ligner et utenomjordisk vesen fra en spillefilm i den brasilianske jungelen.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Mens turistene står og filmer en gruppe barn, dukker det opp en figur i bakgrunnen som mest av alt ligner et utenomjordisk vesen fra en Hollywood-film. «Romvesenet» står med ryggen mot et tre, og til høyre for skapningen ses et blinkende, blått lys. Foreløpig finnes det ingen forklaring på hvorfor lyset er som det er.

Se videoen her

«Det utenomjordiske vesenet» skal ha blitt filmet av to britiske turister som besøkte Mamaus-regionen i Amazonas, skriver The Sun.

Klippet ble lagt ut på YouTube for to dager siden. Det er foreløpig ikke kjent hvem de britiske turistene er.

Les også: Rapport: Romvesener kan angripe jorda

Mens mange kanskje vil avfeie klippet som en godt utført manipulasjon, mener UFO-bloggeren Michael Cohen at bildene langt på vei beviser at romvesener eksisterer.

- Dette er svært overbevisende opptak som blir vanskelig å diskreditere, sier amerikanske Cohen, som driver det paranormale nettstedet Allnewsweb.com.

- Opptaket kommer fra et område som har opplevd intens UFO-aktivitet. Det er ganske tydelig at romvesener er interessert i denne regionen på grunn av det biologiske mangfoldet, sier Cohen, ifølge The Sun.

(Les videre under bildet)

EKTE? På klippet står det angivelige romvesenet med ryggen mot et tre.EKTE? På klippet står det angivelige romvesenet med ryggen mot et tre.

UFO-bloggeren hevder den brasilianske regjeringen er kjent med at det foregår noe muffens i området.

Les også: Derfor har vi ikke hørt fra aliens

- Området har vært gjenstand for overvåkning av den brasilanske regjeringen. Undersøkelsen heter Operasjon Prato, og hæren har vært i området for å dokumentere at det er fremmede vesener i regionen, sier Cohen.

Ifølge Cohen har klippet allerede blitt snappet opp av filmprodusenter i Hollywood, som ønsker å bruke materialet i en film.

Hva tror du? Er klippet ekte eller er det snakk om kløktig manipulasjon?

Les flere nyheter

Personvernpolicy