Tre personer pågrepet etter dobbeltdrap i Sverige

Politi i arbeid på en gård i Långared nord for Allingsås, der en mann og en kvinne ble funnet døde onsdag. (Foto: BJÖRN LARSSON ROSVALL / Scanpix)
Politi i arbeid på en gård i Långared nord for Allingsås, der en mann og en kvinne ble funnet døde onsdag. (Foto: BJÖRN LARSSON ROSVALL / Scanpix)

Tre personer er arrestert i forbindelse med det brutale drapet på et eldre ektepar utenfor Alingsås.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Svensk politi har arrestert tre menn i forbindelse med drapet på et eldre par i Långared, melder Expressen. Arrestasjonen skal ha funnet sted torsdag kveld i 1930-tiden.

Av de som ble arrestert i går er to personer mistenkt for drapet, mens den tredje er arrestert for å ha hjulpet å gjemme den ene.

En er arrestert i Gøteborg, mens en annen mann er tatt i Stockholm.

Les også: To pågrepet for dobbeltdrapet

Det eldre paret ble funnet bakbundet og brutalt drept på sin egen gård onsdag. De beskrives av naboer og venner som et svært godt likt og ordentlig par.

Det var medlemmer av kirkekoret det eldre ekteparet var en del av som fant ekteparet døde.

Safe forsvunnet

Politiet tror at motivet for drapet kan ha vært et ran og at det skjedde fordi mannen på gården nektet å oppgi hvor nøkkelen til safen befant seg. Safen er nå borte.

Knyttes til seks år gammelt drap

Drapet knyttes også til et seks år gammel uoppklart drap i Brattås der et eldre ektepar på en annen tilsideliggende gård døde på lignende måte.

Les også: Funnet drept av kirkekoret

Det var en politimann fra området der Brattås-drapene skjedde som kontaktet politiet i Västra Götaland på mail for å tipse om det kunne finnes en sammenheng.

Les flere nyheter fra ABC Nyheter

Personvernpolicy