Abdellaoues gullår

Mohammed Abdellaoue gjorde et voldsmot hopp på intektssiden fra 2009 og til 2010. Inntekten hans økte med over tre millioner. (Foto: Scanpix)
Mohammed Abdellaoue gjorde et voldsmot hopp på intektssiden fra 2009 og til 2010. Inntekten hans økte med over tre millioner. (Foto: Scanpix)

Mohammed Abdellaoues 2010-lønn eksploderte da han signerte for tyske Hannover.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Finn toppene i din kommune
Ved noen enkle grep kan du se hvem som hadde størst formue, høyest inntekt og hvem som skattet mest i din kommune. Les mer her.

Da Mohammed «Moa» Abdellaoue for alvor viste at han var kapable til å skyte Oslo stolthets motstandere i senk, var Vålerenga villig til å åpne pengesekken for å sikre seg at den tidligere Skeid-spissen ble værende i hovedstaden.

Dét, samt trolig en pen sign-on-fee da han gikk til Bundesligaen og Hannover, gjorde sitt til at «Moa» gjorde et gedigent byks på inntektssiden for 2010.

Lønna til «Moa» økte nemlig med over tre millioner kroner - fra 932.811 kroner til 4.075.086 kroner.

Slik sjekker du årets skattelister

Abdellaoue gjør for tiden det skarpt for sin nye arbeidsgiver i Tyskland og har helt siden tiden han forlot Torshov-klubben Skeid høsten 2007, vist at han vet hvor målet står.

Da han var i Skeid spilte talentet for nærmest «knapper og glansbilder» i fotballmålestokk. I sin siste sesong i Skeid hadde Moa en inntekt på skarve 98.384 kroner mens han året etter - i sin første sesong hos storebroren på Valle - ble belønnet med 610.848 kroner i året.

Men Moas inntekt i 2010 blir for lommerusk å regne om man sammenligner ham med lønnsvinneren på landslaget - kaptein Brede Hangeland.

For inntektsåret 2010 står landslagskapteinen oppført med 20.535.980

Les alt om skatten her

Personvernpolicy