Lille-Ylvis tjente mest av humor-brødrene

Brødrene Ylvisåker, Vegard (t.v.) og Bård, gjorde det godt økonomisk sett i 2010. Og det var lillebror Bård som tjente aller mest. (Foto: Scanpix).
Brødrene Ylvisåker, Vegard (t.v.) og Bård, gjorde det godt økonomisk sett i 2010. Og det var lillebror Bård som tjente aller mest. (Foto: Scanpix).

Brødrene sopte til sammen inn 6,6 mill i 2010. Og det var minsten som stod for det meste.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Brødrene Ylvis har i de siste årene gjort det meget bra både på scene og tv-skjerm. Millionene ruller for fulle mugger inn på kontoene til to av Bergens mest kjente personer.

Det viser skattetallene for 2010.

Til sammen hadde brødrene Bård og Vegard Ylvisåker i fjor en inntekt på vel 6,6 millioner kroner hvorpå lillebror Bård gjorde det i særklasse best.

29-åringen tjente pene 4.736.928 kroner mot storebror Vegards (32) 1.952.822.

I skatter betalte de henholdsvis 1.394.05 kr. og 606.716 kroner.

Under posten personlig formue står minstemann oppført med 2.574 609 kroner mens eldstegutten er oppført med 627.799 kroner.

Slik sjekker du årets skattelister

Brødreparet gjør for tiden suksess på tv med programmet «I kveld med Ylvis». Brorparten av kritikerne har vendt tommelen opp for TV Norge-programmet hvor Ylvis-gutta, sammen med Raske Menn-medlem Calle Hellevang-Larsen, inviterer gjester til en prat i en atmosfære og tone som bringer tankene mot store amerikanske produksjoner som «Lettermann» og «The Tonight Show med Jay Leno».

Les alt om skatten her

Personvernpolicy