Tone Damli Aaberge doblet inntekten

SUPERPARET: Popstjernen Tone Damli Aaberge og suksesskuespilleren Aksel Hennie hadde tilsammen en inntekt på over tre millioner kroner i fjor. Foto: Scanpix
SUPERPARET: Popstjernen Tone Damli Aaberge og suksesskuespilleren Aksel Hennie hadde tilsammen en inntekt på over tre millioner kroner i fjor. Foto: Scanpix

…men kjæresten tjener fortsatt mest.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

I fjor tjente popstjernen Tone Damli Aaberge (23) for første gang over én million kroner. I ligningen står hun oppført med 1.188.835 kroner i inntekt. Samtidig bidrog hun med 544.065 kroner i skatt.

Inntekten har doblet seg fra året før, da hun tjente i underkant av 600.000 kroner.

Artisten har ingen formue å skilte med. 23-åringen og samboeren Aksel Hennie (36) ga i fjor 13 millioner for en luksusleilighet på Frogner i Oslo.

Populær i skattesøk

Aksel Hennie tjente nærmere 1,9 millioner kroner i 2010 og bidrog med nærmere 800.000 kroner i skatt. Med det rager han helt i toppen blant de best betalte skuespillerne i Norge. Også han gikk kraftig opp i lønn fra fjoråret, da han sto ligningsført med 1,1 millioner kroner.

Tone Damli Aaberge var et de mest populære navnene på fjorårets skattesøk. Den unge popartisten hadde over 130.000 treff.

Les også: Slik sjekker du skattelistene i år

Damli Aaberge ble kjent da hun deltok i Idol i 2004 og har senere utgitt fire album. I fjor kom hun med plata «Cocool, som fikk hard medfart av kritikerne og solgte langt mindre enn forventet. Albumet fikk blant annet terningkast to i Dagbladet. Damli Aaberge kan altså likevel skilte med en solid inntekt.

23-åringen fra Sogndal har frontet en rekke reklamekampanjer. Hun startet med Lerum syltetøy. Siden har det ballet på seg med kampanjer for klokker, treningstøy og hårprodukter.

Fronter Bavac og Opel

I høst blir hun blant annet å se som frontfigur for sportsmerket Bavac.

- For meg var det selvfølgelig avgjørende at Bavac er et helnorsk klesmenneske, at de kombinerer trening og stil, og ikke minst at jeg kan få bli med å prege de kommende kolleksjonene, sa Tone Damli Aaberge i en pressemelding tidligere i uken.

23-åringen skal også fronte Opels miljøprofil de neste to årene.

Damli Aaberge er også en profilert blogger og var tidligere nominert til Norges beste kjendisblogg under «Vixen Blog Awards» i Oslo.

Les også: Dette mener de om skattelistene

Les alt om skatten her

Personvernpolicy