Klemetsrud-offer fryktet å bli oppsøkt

Hans Rikard Strømner (bildwt) som ble funnet drept på Klemetsrud, skal ha fryktet at han skulle bli oppsøkt av folk som ville ham vondt. (Foto: Scanpix)
Hans Rikard Strømner (bildwt) som ble funnet drept på Klemetsrud, skal ha fryktet at han skulle bli oppsøkt av folk som ville ham vondt. (Foto: Scanpix)

Hans Rikard Strømner (23) som ble funnet drept på Klemetsrud, skal ifølge venner ha fryktet at han skulle bli oppsøkt av folk som ville ham vondt.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

– Denne frykten hadde vært vedvarende det siste året. Det var noe han snakket mye om, sier en som kjente Strømner godt til VG.

23-åringens nære venner beskriver ham som en engstelig person med faste vaner. Det var nettopp folk som hadde kjennskap til disse vanene, 23-åringen fryktet.

– Tidligere opplevde han å bli truet på nettopp denne måten, sier vennen.

Les også: Hans Rickard Strømner (23) identifisert som Klemetsrud-offer

Politiet vet ikke når Strømner ble drept, eller hvordan drapet skjedde. Det som er klart, er at han levde tidlig i juli. Politiet fikk en bekymringsmelding fra mannens familie 8. august i år.

– Det vi med sikkerhet vet, er at mannen var i live i begynnelsen av juli. Han ble formelt meldt savnet den 13. august, sa politiinspektør Hanne Kristin Rohde i Oslo politidistrikt til NTB tirsdag.

Foreløpig er det for tidlig å si noe om hvor lenge mannen har ligget død på funnstedet på Klemetsrud.

Det var to unge jenter tilknyttet Foreningen for omplassering av dyr (FOD) som fant den døde da de luftet hunder i området torsdag ettermiddag. 23-åringen lå under en presenning under en gammel sofa ved siden av en falleferdig garasje i Dølerudveien på Klemetsrud.

Les flere nyheter her

Personvernpolicy