Åpen for alle - alltid

Fengslet i fire uker etter dødsulykke

Fengslet i fire uker etter dødsulykke
Fengslet i fire uker etter dødsulykke
Artikkelen fortsetter under annonsen

En 31-åring som er siktet for bildrap etter at en syklist omkom i en ulykke i Oslo fredag, er varetektsfengslet i fire uker. Mannen hevder han kun var passasjer i bilen som kjørte på syklisten.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Syklisten, en 58 år gammel mann fra Oslo, omkom da han ble påkjørt i Hellerudveien fredag morgen. Politiet mottok melding om ulykken 6.47.

Sjåføren stakk fra stedet til fots, men etter to og en halv times jakt pågrep væpnet politi en 31-åring de tror kjørte bilen. Mannen, som er godt kjent av politiet fra tidligere, ble pågrepet uten dramatikk ikke langt unna åstedet.

Den siktede mannen innrømmer at han var i bilen, men sier han aldri satt bak rattet. Han er også siktet for å ha stjålet bilen som var involvert i ulykken, en Subaru stasjonsvogn, men nekter for dette. Mannen har opplyst at det vil bli funnet spor av heroin i blodprøven som ble tatt etter at han ble pågrepet.

En av den siktede mannens naboer har sagt til politiet at han kjente igjen 31-åringen og så ham komme ut av bilens førersete etter ulykken. Det samme vitnet sier at han ikke så andre personer i bilen.

Les også: Drapsmannen er klassifisert som «Very Important Criminal»

Se video: Syklist påkjørt og drept