PANIKK DA JACKSON DØDE

Jacksons lege tilkalte ikke ambulanse

Det var en svært alvorlig doktor Conrad Murray som ble satt i rettsalen da Michael Jacksons dødsøyeblikk ble gjennomgått (Foto: Scanpix).
Det var en svært alvorlig doktor Conrad Murray som ble satt i rettsalen da Michael Jacksons dødsøyeblikk ble gjennomgått (Foto: Scanpix).

Lege Conrad Murray kalte på barna i den kaotiske situasjonen som oppstod da Michael Jackson døde, men ringte ikke etter ambulanse.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Mens doktor Conrad Murray frenetisk forsøkte å få gjenopplivet Jackson sto hans to eldste barn Paris og Prince rett utenfor rommet. De beskrives som panikkslagne.

Detter kom frem under rettsaken mot Murray onsdag. Da ble juryen i saken mot Michael Jacksons lege tatt med tilbake til den dagen popstjernen døde.

Les også: Michael Jackson planla verdensturné

Ringte barna, ikke ambulanse

Det spekuleres i hvorfor Murray ikke ringte etter nødhjelp da han så hvilken tilstand Michael Jackson var i. Jacksons lege skal istedet ha tilkalt Jacksons personlige assistent og barna.

Se også: Hør opptaket av dopet Jackson

Det spekuleres også i hvorfor Murray ikke selv utførte gjenopplivingsforsøket, men istedet fikk en av livvaktene hans til å gjøre det. Conrad Murray er selv hjertespesialist.

Forsvaret hevder Jackson medisinerte seg selv

Michael Jackson døde av akutt propofol-forgiftning og hjertestans i sitt hjem i Los Angeles den 25 juni 2009.

Doktor Conrad Murray, som på dettte tidspunktet var Jacksons private lege står nå tiltalt for å ha gitt Michael Jackson en dødelig dose propofol og dermed ufrivillig ha forårsaket hans død.

Les også: - Bevisstløs bak scenen

Middelet, som er en type narkose, skulle hjelpe Jackson med å få sove. Conrads forsvarsadvokater hevder at Jackson bare lot som om han sov og ga seg selv den dødelige dosen etter at Conrad hadde forlatt rommet.

Les flere nyheter fra ABC Nyheter

Personvernpolicy