Tre siktet for drap i Drøbak

En krimtekniker fra politiet går inn i huset der en 47 år gammel mann ble funnet død i Drøbak onsdag kveld. Foto: Håkon Mosvold Larsen / Scanpix
En krimtekniker fra politiet går inn i huset der en 47 år gammel mann ble funnet død i Drøbak onsdag kveld. Foto: Håkon Mosvold Larsen / Scanpix

En 23-årig kvinne siktet for drap etter at en 47 år gammel mann ble funnet død i Drøbak i Akershus onsdag. Hun en har fram til nå hatt status som vitne. Fra før av er to menn også siktet for det samme.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

– Hun er nå siktet for forsettlig drap grunnet nye opplysninger i etterforskningen, opplyser politiadvokat Hilde Bøch Høyer i Follo politidistrikt.

23-åringen ble innbrakt med vitnestatus onsdag kveld samtidig som to menn på 22 og 38 år ble pågrepet og siktet. Alle tre vil bli framstilt for varetektsfengsling fredag.

Både de to pågrepne mennene og kvinnen er kjent av politiet fra tidligere. Pågripelsen fant sted på bakgrunn av vitneinformasjon, ifølge politiet.

Politioverbetjent Per Terje Sønstelid opplyser til NTB at de tekniske undersøkelsene på åstedet ennå ikke er avsluttet.

– Det er vanskelig å si når de er ferdige, men vi jobber utover dagen både med åstedsetterforskere og med å foreta avhør, sier politioverbetjenten.

Den drepte 47-åringen er ikke kjent for politiet. Follo politidistrikt får bistand av Kripos med de tekniske undersøkelsene på åstedet.

Politiet opplyste onsdag kveld at det var skader på mannen og spor på stedet som gjorde at politiet anså saken for å være mistenkelig dødsfall.

Den døde mannen ble funnet av en kamerat, som også meldte fra om dødsfallet.

– Han har forklart at han skulle på besøk til avdøde. Vi fikk melding om saken klokken 21.40, forteller Sønstelid. (©NTB)

Personvernpolicy