Ann Kristin Aafedt Flatland venter barn

Skiskytter Ann Kristin Aafedt Flatland (bildet) venter barn i begynnelsen av april. Kommende sesong går dermed uten jenta fra Vik i Sogn. (Foto: Scanpix)
Skiskytter Ann Kristin Aafedt Flatland (bildet) venter barn i begynnelsen av april. Kommende sesong går dermed uten jenta fra Vik i Sogn. (Foto: Scanpix)

Skiskytter Ann Kristin Aafedt Flatland venter barn i begynnelsen av april. Det betyr at kommende sesong går uten jenta fra Vik i Sogn.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Vi gleder oss til å bli foreldre, sier Aafedt Flatland i en pressemelding torsdag.

Flatland som blant annet vant sprinten i Oberhof forrige vinter, ønsker å returnere til toppidretten, og håper å være tilbake på startstreken til sesongen 2012/13. Hun ser også frem mot neste OL,

- Jeg føler jeg har mer å gi på idrettsbanen, så det er naturlig å se frem mot OL i Sochi 2014 for min del. Jeg er motivert for å sette meg nye mål som skiskytter. Selvsagt med forbehold om at svangerskap og morsrollen går normalt og bra, sier Flatland videre.

Les også: Hammerseng venter barn i februar

Avgjørelsen om å stå over alle renn kommende vinter er tatt, men Flatland skal følge samlingsopplegget frem til sesongstart.

- Ja, jeg blir med både til Ruhpolding og samlingen i forkant av Beitostølen. Dette fordi jeg er en del av laget, jeg ønsker å holde fram med treningen og jeg tror jeg også kan bidra med råd og vink til de unge løperne på elitelaget, avslutter Flatland i pressemeldingen.

Les flere nyheter her

Personvernpolicy