To siktet for drap i Drøbak

En 47 år gammel mann ble funnet død i dette huset i Drøbak onsdag kveld. To menn er pågrepet og siktet for drap. Foto: Håkon Mosvold Larsen / Scanpix

sy8655af: En krimtekniker fra politiet går inn i huset der en 47 år gammel mann ble funnet død i Drøbak onsdag kveld. Foto: Håkon Mosvold Larsen / Scanpix
En 47 år gammel mann ble funnet død i dette huset i Drøbak onsdag kveld. To menn er pågrepet og siktet for drap. Foto: Håkon Mosvold Larsen / Scanpix sy8655af: En krimtekniker fra politiet går inn i huset der en 47 år gammel mann ble funnet død i Drøbak onsdag kveld. Foto: Håkon Mosvold Larsen / Scanpix

To menn ble natt til torsdag pågrepet og siktet for drap etter at en 47 år gammel mann ble funnet død i sitt hjem i Drøbak i Akershus onsdag kveld.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

– De pågrepne er henholdsvis 22 og 38 år gamle. I tillegg er en 23-årig kvinne med status som vitne innbrakt, forteller politioverbetjent Per Terje Sønstelid til NTB.

Både de to pågrepne mennene og kvinnen er kjent av politiet fra tidligere. Pågripelsen fant sted på bakgrunn av vitneinformasjon, ifølge politiet.

Politiet karakteriserte onsdag kveld saken som et mistenkelig dødsfall, men drapsmistanken ble styrket utover natten.

– De to er siktet for det som foreløpig ser ut til å være et drap, sier Sønstelid.

Den drepte 47-åringen er ikke kjent for politiet. Follo politidistrikt får bistand av Kripos med de tekniske undersøkelsene på åstedet.

Politiet opplyste onsdag kveld at det var skader på mannen og spor på stedet som gjorde at politiet anså saken for å være mistenkelig dødsfall.

Den døde mannen ble funnet av en kamerat, som også meldte fra om dødsfallet.

– Han har forklart at han skulle på besøk til avdøde. Vi fikk melding om saken klokken 21.40, forteller Sønstelid. (©NTB)

Personvernpolicy