Ranet enslig mann for 30.000 kroner

En mann er varetektsfengslet, siktet for å ha ranet en mann i hjemmet hans i Naustdal sist torsdag. Fire menn skal ha stått bak ranet, ifølge politiet.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

– Gjerningsmennene brukte vold og fikk kontroll på offeret ved at de bandt sammen armene og beina hans. De bandt også et skjerf foran øynene til fornærmede, slik at han ikke kunne se, heter det i en pressemelding fra Sogn og Fjordane politidistrikt.

Politiet gikk først ut med opplysninger om ranet søndag. Operasjonsleder Kjetil Avsnes sier til NTB at de har brukt helgen til å etterforske saken.

Tre mistenkte ble pågrepet i Førde sentrum og siktet for ranet samme kveld. Den fjerde ble pågrepet fredag formiddag i Naustdal. En av dem ble lørdag varetektsfengslet i fire uker, mens de andre er løslatt.

Personvernpolicy