Naken mann brøt seg inn i hus i Trondheim

To små barn er avhørt etter at en naken mann brøt seg inn i huset der de bor sent fredag kveld. Mannen er ikke pågrepet, men politiet Trondheim håper det kan skje raskt.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

– De to barna på seks og ni år lå og sov mens mannen var i huset. Vi har foreløpig ikke mistanke om at han har gjort noe spesielt, men etterforskningen pågår for fullt, sier etterforsker Alfred Kviseth ved kriminalvakta i Sør-Trøndelag politidistrikt til NTB.

Mannen brøt seg inn i huset på Charlottenlund mens hele familien var til stede. Politiet fikk melding om innbruddet fredag klokka 23.14. Han ble overrasket av huseieren og flyktet, og politiet vet ikke hvor lenge mannen kan ha oppholdt seg i huset. Ettersom det verken i eller utenfor huset er funnet klær som tilhører mannen, antar politiet at mannen var naken da han tok seg inn i huset.

– Vi har fått inn en rekke tips fra naboer og andre som vi nå går igjennom, sier Kviseth.

Han forteller at de to barna har vært igjennom dommeravhør for å finne ut om de har vært utsatt for noe. I tillegg er en rekke vitner avhørt, og politiet har gått fra dør til dør i nabolaget.

– De som ikke var hjemme, har fått en lapp i dørsprekken, slik at vi kan få kontakt med dem senere hvis de har sett eller hørt noe.

Alle tipsene som har strømmet inn, gjør ham optimistisk med tanke på å spore opp den foreløpig ukjente mannen.

– Vi håper på en snarlig pågripelse, sier etterforskeren til NTB.

Foreløpig har han lite å si om den nakne mannen, bortsett fra at han tilsynelatende var norsk.

Les flere nyheter

Personvernpolicy