Åpen for alle - alltid

SniktittSlik blir din nye Facebook

Den øverste delen kaller Facebook for "cover", eller omslaget. Det er reklameplassen din på en måte. Her kan du legge inn et bra bilde av deg selv, eller annet som du mener representerer deg godt.
Artikkelen fortsetter under annonsen

Om ikke lenge kommer Facebook med en nyhet som enten får deg til å juble eller gi deg «anfall av raseri».

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Hver gang Facebook har introdusert nyheter eller har gjort endringer i hvordan brukerene navigerer eller opplever tjenesten, har selskapet blitt møtt av en blanding av hylekor og jubel.

Historien vil nok gjenta seg om kort tid.

Brukerene vil snart få se en av de største oppdateringene av tjenesten i deres syv årige historie. De som har status som utviklere har allerede fått tilgang til den nye funksjonaliteten. Alle andre må vente noen uker.

Les også: Nye Facebook avslører vennebrudd

Ideen bak oppdateringen er enkel: Facebook lager en tidslinje av livet ditt basert på alle bilder, videoer og oppdateringer du har gjort gjennom tidene.

Hvordan det hele vil bli seende ut når det lanseres er faktisk lettere å vise enn å forklare. Snurr film:

I Norge regner man med at rundt halvparten av befolkningen har en konto hos selskapet som ble startet av Mark Zuckerberg i i 2004.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

På syv år har Zuckerberg rukket å bli en av verdens rikeste menn. I fjor økte formuen hans med ufattelige 62 milliarder kroner. I følge Forbes er han USAs 14. rikeste person med en formue på kanskje enda mer utrolige 102 milliarder kroner.

Nå har du sett bilder og video av nye Facebook. LIKER du, eller liker du ikke, for å spørre på Facebook-måten?