Siktet for drapsforsøk på yngre bror

En mann i 20-årene er siktet for drapsforsøk på sin yngre bror etter at han ble pågrepet for knivstikking i Oslo søndag morgen.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Knivstikkingen skjedde tidlig søndag morgen i en leilighet på Carl Berners plass. Mannen i 20-årene skal ha stukket broren med kniv slik at han fikk livstruende skader. Broren ble sendt til Ullevål sykehus der han ble operert. Han skal nå være utenfor livsfare.

– Den antatte gjerningsmannen er siktet for drapsforsøk. Det er for tidlig å si noe om motivet på nåværende tidspunkt, sier politioverbetjent Grete Lien Metlid ved vold- og sedelighetsavsnittet i Oslo politidistrikt til NRK.

Mannen, som er kjent av politiet fra før, har forklart seg om hendelsen. Politiet vil vurdere om han skal framstilles for varetektsfengsling på tirsdag.

Det har ennå ikke vært mulig å avhøre broren.

Les flere nyheter

Personvernpolicy