Åpen for alle - alltid

Mann ranet med pistol i Oslo

Artikkelen fortsetter under annonsen

En mann ble ranet av to menn med pistol på Grünerløkka i Oslo lørdag kveld. Politiet utelukker ikke at ranet kan ha sammenheng med to andre væpnede ran i Oslo døgnet før.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

– Vi fikk inn melding klokken 23.10 lørdag kveld om at en mann har blitt ranet av to menn som blir beskrevet som afrikanere. De hadde brukt en pistollignende gjenstand, og mannen fikk frastjålet et bankkort, sier operasjonsleder André Kråkenes i Oslo politidistrikt til NTB.

Mannen ble slått i hodet under hendelsen, som skjedde like ved Sofienberg kirke.

– Han ble ikke alvorlig skadd, men han hadde litt vondt i hodet, sier operasjonslederen.

Natt til lørdag ble to menn overfalt og ranet av en mann med pistol på åpen gate i Oslo. Det første offeret var en 21 år gammel mann som ble slått i hodet med pistol og frastjålet lommebok og mobiltelefon i 23-tida. Tre timer senere led en 27 år gammel mann samme skjebne. Også han ble fraranet lommebok og mobiltelefon.

Ingen av ransofrene kom fysisk til skade, og i begge tilfellene leter Oslo-politiet etter en norsktalende, mørkhudet mann med rastafletter.

– Vi kan ikke utelukke at det er en sammenheng mellom ranet lørdag kveld og de to ranene sent fredag kveld, sier operasjonslederen.

Les flere nyheter her