Eldre mann omkom i møteulykke i Buskerud

En 77 år gammel mann omkom i en frontkollisjon på E16 ved Sundvollen i Buskerud tidlig onsdag ettermiddag.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det var en lastebil og en mindre lastebil som kolliderte. Føreren av den minste lastebilen, en 77 år gammel mann, ble brakt til sykehuset i Hønefoss etter ulykken. Kort tid senere ble mannen erklært død. Han var alene i bilen.

– Vitner som lå bak den minste lastebilen, sier at den plutselig skjente over i motgående kjørefelt. Bilen blir derfor tatt inn til nærmere undersøkelser, sier operasjonsleder Erik Bergan i Nordre Buskerud politidistrikt til NTB.

Føreren av den største lastebilen kom fysisk uskadd fra ulykken. Politiet fikk melding om ulykken klokken 12.39.

Les flere nyheter her

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden