Fikk 18 cm lang ål inn i penis

En 56 år gammel kinesisk mann skulle «foryngre» seg og tok et bad med åler. Da kjente han at det plutselig hogg til i underlivet.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Vain Zhang Na hadde blitt fortalt at et bad med åler ville gjøre godt for kropp og sjel og gikk til innkjøp av ti åler i hjembyen Honghu. Vel hjemme satte han seg godt til rette i badekaret mens ålene svømte rundt ham.

Han kjente noe smerte da ålene spiste døde celler fra huden hans, men det var ingenting mot følelsen han fikk da ett av eksemplarene i badekaret bestemte seg for å svømme opp i hans penis.

Det skriver blant annet nyhetstjenesten Orange.

Zhang Na forsøkte å få tak i den 18 cm lange ålen, men ifølge ham selv var det umulig fordi den var så glatt. Den forsvant så videre opp i urinblæra til den uheldige kinesiske mannen.

Denne ålen svømte opp i penis til uheldige Vain Zhang Na. (Foto: Orange.com)Denne ålen svømte opp i penis til uheldige Vain Zhang Na. (Foto: Orange.com)

Han måtte gjennomgå en tre timer lang operasjon for å få fjernet ålen som var død da den ble hentet ut av mannen.


Historien til den kinesiske mannen er av det veldig sjeldne slaget, men i Amazonas er man ikke ukjent med å få levende organismer opp i penis.

Når vampyrfisken Candirúen kjenner duften av urin, svømmer den nysgjerrig etter urin-strømmen.

Les om vampurfisken Candirúen her.

Det har i enkelte tilfeller ført den helt opp i urinrøret, der den skyter ut sine sylskarpe finner og setter seg fast. Der blir den sittende for å suge blod helt til noen kommer for å operereden bort.

Les flere nyheter her

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden