Politiet skal bruke Hells Angels-treff

Mellom 200 og 300 Hells Angels-medlemmer fra hele Europa kommer til Oslo i helgen for å delta i lokalklubbens 15-årsjubileum.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Jubileet skal holdes på Oslo-avdelingens klubbhus i Strømsveien 222 lørdag. Men fredag skal Hells Angels ha Europa-møte på Helsfyr hotell, skriver Aftenposten.

Les også: 500 Hells Angels-medlemmer til Norge

Politiet lar ikke sjansen gå fra seg til å være flue på veggen. Politiet skal observere arrangementene og forhåpentligvis få et innblikk i hvem som samarbeider med hvem, og hvem som antas å være ledere i motorsyklistenes organisasjon.

Einar Aas, leder for seksjon for organisert kriminalitet i Oslo politidistrikt, sier at målet er å skaffe etterretningsinformasjon om Hells Angels. Han sier det ennå er for tidlig å si om politiet vil sende utenlandske HA-medlemmer tilbake, men at politiet kan vurdere å avvise de som er tungt belastet, eksempelvis drapsdømte HA-medlemmer.

Les flere nyheter her

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden