Drillos svekkes kanskje ytterligere

Tom Høgli og samboeren venter barn og det kan være at høyrebacken må medle avbud til de viktige kampene mot Island og Danmark. (Foto: Scanpix).
Tom Høgli og samboeren venter barn og det kan være at høyrebacken må medle avbud til de viktige kampene mot Island og Danmark. (Foto: Scanpix).

Gamst er allerede ute - nå kan også Tom Høgli forsvinne fra troppen som møter Island og Danmark.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

I går kom meldingen om at Morten Gamst Pedersen ikke blir klar til de to viktige EM-kvalikkampene mot Island og Danmark, henholdsvis førstkommende fredag og tirsdag.

Nå må Drillo kanskje føye til enda et navn på den forfallslista.

Samboer skal føde

Tom Høgli venter barn og samboeren har termin seks dager etter Danmark-kampen 6. september. Fødselen er Brügge-backen fast bestemt på å få med seg, også om den skulle kollidere med Norge-kampene, skriver Nordlys.

– Fødselen har jeg lyst å være med på, og vi er kommet til et tidspunkt der det kan skje når som helst. Vi må ta en avgjørelse snart, sier Høgli til avisa Nordlys.

Høgli har vært strålende for Norge de siste landskampene og tiltrakk seg interesse fra flere av de europeiske ligaene, spesielt etter 0-1-tapet for Portugal i Lisboa da han nærmset avkledde megastjernen Cristiano Ronaldo.

Les også: Carew tilbake i landslagstroppen

Gamst ute

Morten Gamst Pedersen måtte hinke av banen i helgens hjemmemøte med Everton. Undersøkelser mandag viste at nordmannen har en muskelskade i låret og at han er uaktuell til de forestående kampene med Norge.

Fra før har det også vært noe usikkerhet rundt John Arne Riise på grunn av en lyskeskade. Men Fulham-spilleren sier selv han tror han rekker å bli frisk nok til å spille landskampene.

Her er troppen til kampene mot Island og Danmark:

Dette er troppen til kampene mot Island og Danmark:

Målvakter: Rune Almenning Jarstein (Viking), Jon Knudsen (Stabæk), Espen Bugge Pettersen (Molde).

Utespillere: Mohammed Abdellaoue (Hannover), Simen Brenne (Odd Grenland), Daniel Braaten (Toulouse), John Carew (West Ham), Vadim Demidov (Real Sociedad), Christian Grindheim (FC København), Brede Hangeland (Fulham), Henning Hauger (Hannover), Erik Huseklepp (Portsmouth), Tom Høgli (Brugge), Ruben Yttergård Jenssen (Tromsø), Jonathan Parr (Crystal Palace), Håvard Nordtveit (Borussia Mönchengladbach), John Arne Riise (Fulham), Espen Ruud (OB), Alexander Tettey (Rennes), Kjetil Wæhler (AaB).

Les flere nyheter her

Personvernpolicy