Meny

Beyoncé er gravid

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Superstjerneparet Beyoncé og Jay-Z venter sitt første barn neste vår. Nyheten sprakk da sangerinnen søndag poserte for fotografene med en tydelig kul på magen.

Den 29 år gamle artisten og superstjernen Beyoncé Knowles tok seg god tid på vei opp den røde løperen til MTVs Video Music Awards i Los Angeles søndag kveld. Over magen kunne man mer enn skimte en tydelig kul, som sangerinnen heller ikke gjorde noen forsøk på å skjule da hun formet hendene rundt babymagen.

Se video fra utdelingen her

Ifølge amerikanske medier har artistens agenter bekreftet graviditeten. Selv sa Knowles ikke ett ord på vei inn til prisutdelingen, der hun var nominert i kategorien for beste musikkvideo av en kvinnelig artist.

Knowles har vært gift med rapperen Shawn Corey Carter (41), bedre kjent som Jay-Z, siden 2008.

Spears takket norsk regissør

Popikonet Britney Spears var nominert i kategoriene «Beste popvideo» og «Beste koreografi» for musikkvideoen «Till The World Ends», som er regissert av nordmannen Reinert «Ray Kay» Olsen fra Haugesund.

Spears vant prisen for «Beste popvideo» og takket nordmannen i sin tale.

- Jeg vil også takke Ray Kay for å ha lagd denne fantastiske videoen, sa Spears fra podiet.

Les flere nyheter her

Populært